Ta emot pappers-, pdf- eller e-faktura

leverantorer_flode

När du ansluter ditt företag till Scancloud har du allt som behövs för att ta emot pappers-, pdf- och e-fakturor i alla förekommande format.

Vi läser in de data du vill få ut till ditt fakturahanterings- eller affärssystem med närapå 100 procent korrekt och verifierat. Det sker helt automatiskt – så du behöver inte lägga någon tid alls på det.

Våra system och våra medarbetare arbetar aktivt med att minska flödena av papper och PDF-fakturor, till förmån för riktiga e-fakturor.
Ofta har vi förflyttat ca 50-70% av fakturorna till elektroniska format inom 4 månader vid en uppstart. Eftersom tiden som läggs på en pappersfaktura är större än en PDF-faktura, som i sin tur tar mer tid än en e-faktura tar vi betalt för det faktiska flödet av fakturatyper som kommer in till dig. Det gör att tjänsten hela tiden kommer att kosta mindre och mindre, ju mer elektroniska fakturor vi kan hjälpa dig att få.
Vi hanterar kunder i samtliga volymintervaller.

Våra tjänster:

Ta emot faktura

 • skanningSkanning

  Allt fler kommer att skicka och ta emot fakturor elektroniskt. Men tills detta fungerar fullt ut behöver många fortsätta skicka pappersfakturor under en tid. Om du vill börja skanna, och fundera på e-fakturan lite senare, kan du prova oss och starta redan i morgon!

  Läs mer »

 • PDF-faktura

  När ni väljer Scancloud som partner för er datafångst kan ni lätt få era fakturor i PDF-format. De data ni vill få ut till ert fakturahanteringssystem eller affärssystem läser vi enkelt ut och skickar vidare till er.

  Läs mer »

 • E-faktura

  Det Inkommande e-fakturaflödet till Ert företag hanteras enkelt av oss. Det spelar ingen roll om Er leverantör skickar fakturor i något speciellt format. Vi hanterar samtliga på marknaden förekommande typer av e-fakturor på ETT sätt till dig. Enkelt och snabbt.

  Läs mer »

 • aktivering-e-fakturaAktivering

  Vi jobbar efter devisen ”Så lite papper som möjligt”. I vår relationssökningsmotor sker dagligen en stor mängd uppdateringar av sändare och mottagare som finner varandra i elektroniska fakturaformat.

  Läs mer »

 • radtolkningRadtolkning

  Om du har behov av att radtolka din order eller varufaktura kan vi helautomatiskt utföra det i Scancloud Connect. Det innebär en enorm tidsbesparing för dig som jobbar med inköpsorderkopplingar till dina fakturahanteringssystem.

  Läs mer »

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17
Scancloud en del av Visma