Info Covid-19

Vi får dagligen information från nyheter och media om den pandemi som just nu verkar med COVID-19 runt om i världen. Vi påverkas alla i någon form av dess effekter och Scancloud är inget undantag.

Vi vill med detta informera om att vi gör vårt yttersta för att skydda våra anställda, kunder och partners samtidigt som vi noga säkerställer att verksamheten fortgår utan avbrott eller ökade leveranstider.

För att säkerställa att vi fortsatt kan leverera bästa service och minimera smittspridning så uppmanas samtliga medarbetare som har möjlighet att arbeta hemifrån. Tack vare att samtliga våra tjänster hanteras genom molnbaserade lösningar och plattformar blir den affärsmässiga påverkan minimal och vi kommer fortsätta att leverera tjänster och support utifrån överenskomna SLA:er.

Vi håller oss hela tiden uppdaterade och följer statliga rekommendationer och minimerar smittspridning dels mellan varandra men också med kunder genom att om möjligt under en tid avstå helt från fysiska möten och affärsresor. Vi träffas gärna och ofta, men förespråkar videomöten.

Kontakta oss idag. Du kan vara igång redan i morgon!

e-post 08-23 23 17